söndag 29 mars 2009

Welcome home guys!



Besättningen innan de åkte iväg. Koichi (längst upp till höger) stannade kvar och istället kom Sandra Magnus (enskild bild) hem efter att ha varit på ISS (i rymden) i 5 månader.




Fick i mailen idag:

"Space shuttle Discovery and its crew landed at 3:14 p.m. EDT Saturday at NASA's Kennedy Space Center in Florida, completing a 13-day journey of more than 5.3 million miles."

Ganska häftigt att ISS snart är klar! Nästa mission blir med Space shuttle Atlantis, då kommer den allra sista reprationen av rymdteleskopet Hubble att göras, sedan när den inte fungerar längre så får den förfalla, kracha och skrivas in i historieböckerna. Jag vill också åka till ISS och göra en massa spännande expriment och upptäcka en massa saker en dag!

1 kommentar:

Linnéa Larsson sa...

Jo men du vet, att det ska krisa sig eknomiskt eller något sådant. Min arbetsgivare är inte så seriös alla gånger så man vet ju aldrig. Kanske får sparken helt plötsligt :O men det tror jag inte, jag är nog bara paranoid :P Men det är ju så nytt, så lite nervös får man väl vara :) Men du har nog rätt, det kommer gå bra!